Матраци з необмеженим навантаженням

Матраци з необмеженим навантаженням

В асортименті колекцій ЕММ представлені моделі з необмеженим навантаженням на одне спальне місце. Такі матраци бувають пружинними і безпружинними. Розглянемо такі вироби докладніше.

 

Необмежене навантаження на одне спальне місце — особливість колекції American Dream. Всі три моделі колекції – Hamilton, Lincoln та Franklin — мають у своєму складі дворівневий пружинний блок Duplex Spring System. Перший рівень блоку надає оптимальну ортопедичну підтримку, що відповідає особливостям будови людського тіла, а другий рівень слугує як основа та амортизація при рухах на матраці. Така пружинна система робить виріб стійким до великих навантажень, але при цьому абсолютно безшумна. Як м’які шари у матрацах American Dream застосовується піна Top Comfort (Franklin) та Top Comfort Plus (Hamilton).

 

Пружинна модель із необмеженим навантаженням на одне спальне місце представлена також у новій колекції Denim. Це ортопедичний матрац Indigo. Він складається із пружинної системи Pocket Hard (зі збільшеною кількістю незалежних пружин), піни та матеріалу Extra felt з подвійним рівнем захисту. Ця модель також наділена ефектом «зима-літо».

 

Безпружинні моделі із необмеженим навантаженням на одне спальне місце – це матрац Ambition із колекції Evolution та Big Roll із колекції Take&Go.

Матрац Ambition - модель зі складною комбінацією трьох видів піни - ортопедичної піни Ergoflex високої щільності, комфортної піни та піни Relax Foam. Чохол цієї моделі матраца знімний.

У матраці Big Roll вдало поєднано два види піни - ортопедичної піни Ergoflex високої щільності та комфортної піни.

Саме таке поєднання матеріалів у складі безпружинних моделей матраців забезпечує необмежений рівень навантаження на одне спальне місце.