Матрац Delta ТМ Sleep&Fly Organic

Матрац Delta ТМ Sleep&Fly Organic

Колекція ортопедичних матраців Sleep&Fly Organic розроблена для тих, хто турбується про екологічність матеріалів, здоровий сон та повноцінний відпочинок вночі. Вироби цієї колекції не лише забезпечують надійну ортопедичну підтримку хребта, але завдяки технологіям та якісним складникам створюють і підтримують особливий мікроклімат спального місця.

Матрац Delta – найвищий матрац колекції Sleep&Fly Organic. Його висота – 28 см. У складі матраца використовується піна Carbon Foam, яка має пористу структуру, пропускає повітря та відводить вологу. Окрім того, піна надзвичайно пружна і в комплексі з дворівневою пружинною системою IQ Double гарантує максимальний комфорт, підлаштовуючись під індивідуальну будову тіла людини. Пружинна система IQ Double має два рівні пружин – перший забезпечує ортопедичність виробу, другий – стійкість конструкції. Delta – єдиний матрац в асортименті ЕММ, де застосовується ця технологія, і одна із найжорсткіших моделей, рівень жорсткості матраца – 5.

У матраці Delta, як і у всіх виробах Sleep&Fly Organic, використовується незнімний чохол із тканини Bio cotton із системою Climat Control, який підтримує загальну екологічну та натуральну тенденцію колекції. Матеріал чохла завдяки спеціальній структурі регулює термобаланс, стабілізуючи перепади температури під час сну, не електризується та дозволяє шкірі «дихати».

Рекомендуемая нагрузка на одно спальное место матраса Delta – 150 кг.

 

Рекомендоване навантаження на одне спальне місце матраца Delta – 150 кг.