КОНКУРС «СУПЕРПРОДАВЕЦЬ ЕММ»

КОНКУРС «СУПЕРПРОДАВЕЦЬ ЕММ»

24 жовтня 2019 року відбудеться унікальна подія – I Всеукраїнська Конференція Суперпродавець ЕММ. 50 найкращих продавців ортопедичних матраців України вперше зберуться в м. Олександрія.
Конкурс «Суперпродавець ЕММ»

Суперновина! 24 жовтня 2019 року відбудеться унікальна подія – I Всеукраїнська Конференція «Суперпродавець ЕММ». 50 найкращих продавців ортопедичних матраців України вперше зберуться на масштабному заході в м. Олександрія. Екскурсія на завод ЕММ і можливість на власні очі побачити всі етапи створення ортопедичних матраців, виступи відомих спікерів на актуальні теми маркетингу, продажів і трендів меблевого ринку, розіграш суперпризу - путівки на двох до Єгипту. Ось що чекає учасників конференції «Суперпродавець ЕММ». А ще обмін досвідом з колегами з усієї України, неформальне спілкування, розважальна програма і приємні сюрпризи – все це і навіть більше в програмі конференції.

Як отримати запрошення на конференцію?

Візьміть участь в конкурсі «Суперпродавець ЕММ». Пройдіть відбіркові тури. Увійдіть в ТОП-50 кращих продавців України – і ви учасник конференції!

Детальні умови участі в конкурсі за посиланням: https://emm.ua/uk/supersale

Будь кращим! До зустрічі на конференції «Суперпродавець ЕММ»!