I Всеукраїнська Конференція «суперпродавець ЕММ» відбулася

I Всеукраїнська Конференція «суперпродавець ЕММ» відбулася

Те, що ми так довго анонсували, до чого так трепетно готувалися, – відбулося!

24 жовтня в Олександрії пройшла I Всеукраїнська Конференція «Суперпродавець ЕММ», на якій зібралися 50 кращих продавців ортопедичних матраців України.

У червні компанія ЕММ анонсувала про старт масштабного й унікального для матрацного ринку конкурсу – «Суперпродавець ЕММ». Його учасником міг стати кожен продавець роздрібного або інтернет-магазину, який продає ортопедичні матраци виробництва ЕММ.

Завдання було не з легких: відібрати серед продавців з усіх регіонів України тих, хто увійде в рейтинг 50 кращих і отримає звання Суперпродавець ЕММ.

Позаду залишилися 4 насичених місяці, 3 відбіркових тури та фінал з нестандартним творчим завданням, і це тільки те, що ми знаємо. А за кадром – підготовка і переживання всіх учасників конкурсу, їх безсонні ночі під час виконання фінального проєкту і хвилююче очікування результатів конкурсного відбору.

Конкурсній комісії, в яку увійшли топ-менеджери ЕММ на чолі з Генеральним директором компанії Логвиновим О. А., було непросто серед усіх робіт вибрати 50 кращих. Після детального вивчення кожного проєкту, тривалих дискусій, визначені імена авторів 50 кращих робіт, які й отримали таке бажане запрошення на I Всеукраїнську Конференцію «Суперпродавець ЕММ».

 

І ось він настав цей довгоочікуваний день зустрічі 50 суперпродавців ЕММ – 24-годинний нон-стоп яскравих емоцій і незабутніх вражень. Програма заходу була насичена і різноманітна. Ранок почався з екскурсії на завод, де наші суперпродавці мали можливість особисто побачити, як створюються матраци ЕММ. Вражені масштабами і виробничими можливостями фіналісти попрямували на конференцію. Тут їх чекала нова порція корисної та актуальної інформації. Перший сюрприз – презентація онлайн-помічника продавця – мобільного додатку ЕММ. Далі виступи українських та іноземних спікерів.

Дмитро Кущ, психолог, автор і ведучий тренінгових програм поділився секретами мистецтва публічних виступів. Наталія Шинкаренко, психолог-фізіогноміст виступила з темою «Темперамент». Головний спікер заходу – Мутлу Караташ, регіональний директор бельгійської компанії-виробника матрацних тканин Bekaert Deslee, розповів про інноваційні технології та світові тренди.

Після насиченого інформаційного дня, саме час перейти на неформальне спілкування, відпочити і відсвяткувати перемогу в конкурсі. Прийшов час одягти своє найкраще вбрання, пройтися по червоній доріжці та отримати заслужений оскар – статуетку «Суперпродавець ЕММ». Ну і, звичайно ж, зробити класне селфі з Генеральним директором ЕММ, який особисто вручав нагороди всім фіналістам конкурсу. Розважальна програма, приємне спілкування і кульмінація всього заходу – розіграш головного призу – путівки в Єгипет на двох. Боротьба за головний приз була непередбачуваною, серце завмирало, емоції переповнювали – і ось вони овації на честь головного переможця, який виграв поїздку. Вітаємо Анну Жовтун, меблевий салон Solomeya Room, м. Київ!

Раніше незнайомі один з одним продавці, після цієї незабутньої зустрічі стали друзями і натхненні роз'їхалися по своїх містах, щоб вже з новими знаннями дарувати людям здоровий і якісний сон.

А ми, у свою чергу, завдяки цьому конкурсу, такій потужній на позитивні емоції зустрічі, повернулися до робочих буднів, щоб створювати нові продукти, покращувати сервіс і розробляти нові масштабні проєкти.