ФІНАЛЬНА ЗУСТРІЧ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ ТАЕММНО: 1 СЕЗОН

ФІНАЛЬНА ЗУСТРІЧ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ ТАЕММНО: 1 СЕЗОН

 
Финальная встреча победителей ТаЕММно: 1 сезон

Тисячі кілометрів, вісім міст, 16 магазинів матраців відвідала експертна команда конкурсу ТаЕММно в жовтні-листопаді 2018 року. Мета візитів - відшукати 10 професіоналів, які гідні почесного звання Найкращий магазин та Найкращий продавець ортопедичних матраців в Україні.

294 магазини зареєструвалися для участі в конкурсі. 16 із них були обрані для візиту таємного агента ЕММ. Відбір проводився за допомогою генератора випадкових чисел. Не всім вдалося пройти експертну перевірку, але все ж 10 магазинів та 10 продавців заслужено отримали звання кращого. Два місяці хвилювань, підготовки та мобілізації всіх зусиль, досвіду та знань залишились позаду. І ось він кульмінаційний момент – зустріч 10 найкращих продавців матрацного ринку України (за версією конкурсу ТаЕММно). 6 грудня наші переможці з восьми міст України зустрілися на заводі ЕММ, щоб обмінятися досвідом, поділитися враженнями та відсвяткувати заслужену перемогу в першому сезоні конкурсу ТаЕММно.

Ми підготували насичену програму для наших героїв.

Для початку - двогодинна екскурсія заводом ЕММ у супроводі начальника служби ВТК Олега Ємельянова. Гості були вражені масштабами виробництва та особисто ознайомилися з усіма етапами створення ортопедичних матраців – від виготовлення катанки для пружинних блоків до пакування готових виробів.

Після насиченої екскурсії, приємно перепочити на матрацах виробництва ЕММ. В шоу-румі підприємства наші переможці ознайомилися з преміальною колекцією матраців Belsonno та особисто її протестували.

Саме час перевірити творчі здібності наших героїв. Неочікуване для них завдання - створити свій ідеальний ортопедичний матрац. Наші переможці підійшли до цього дуже серйозно – власноруч створили матрац, придумали йому назву та провели першокласну презентацію своєї розробки.

В кінці дня на наших переможців чекала вечеря з топ-командою заводу ЕММ, а саме - заступником директора з виробництва Павлом Бугайовим, головним технологом Віталієм Вєвєром, начальником цеху пружин Олександром Сасіним та начальником цеху матраців Тетяною Похватюк. Смачні частування, неформальне спілкування та гарний настрій – прекрасне завершення насиченого приємними враженнями дня.

Підсумки 1 сезону конкурсу ТаЕММно підведено, наші герої щасливі та натхненні повернулися до своїх міст аби й надалі допомагати жителям України з вибором найкращого ортопедичного матраца.

А експертна команда ТаЕММно вже готова оголосити про початок 2 сезону конкурсу. Реєстрація нових учасників та детальні умови участі за посиланням. Розслаблятися ще не час. Готуйтеся, до вас їде ЕММ!