ФІНАЛЬНА ЗУСТРІЧ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ ТАЕММНО: 3-5 СЕЗОН

ФІНАЛЬНА ЗУСТРІЧ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ ТАЕММНО: 3-5 СЕЗОН

10 грудня на заводі ЕММ у м. Олександрія відбулася фінальна зустріч переможців 3, 4 та 5 сезонів конкурсу ТаЕММно. Кращі продавці-консультанти магазинів-партнерів ЕММ з п’яти міст України – Київ, Одеса, Львів, Дніпро та Харків уже традиційно зустрілися, аби обмінятися досвідом та відсвяткувати свою перемогу в конкурсі.

Цей день видався насиченим для наших гостей на нові враження та приємні сюрпризи. Традиційна екскурсія заводом ЕММ з можливістю побачити ключові етапи створення ортопедичних матраців. Масштаби та виробничі потужності захоплюють та вражають. Смачне частування в затишній столовій підприємства. Відвідування шоурумів ЕММ та творче завдання – все це було в програмі дня наших гостей. Фіналісти трьох сезонів конкурсу змогли проявити креативність, створюючи свій ідеальний матрац. Після завершення насиченого подіями дня на наших учасників чекала святкова вечеря та неформальне спілкування з керівництвом заводу ЕММ, під час якого наші гості поділилися своїми враженнями, обмінялися досвідом з продажу товарів для сну в регіонах та поставили запитання ТОП-менеджменту заводу.

Фінальна зустріч завершилася. Віримо, що новий досвід допомагатиме нашим гостям у майбутніх продажах товарів для сну, а приємні спогади та теплі жилетки з фірмовою символікою ЕММ ще довго зігріватимуть фіналістів конкурсу ТаЕММно.