DENIM: огляд пружинних матраців

DENIM: огляд пружинних матраців

У червні ЕММ презентували нову колекцію ортопедичних матраців Denim. У колекції представлено шість моделей — чотири пружинні та дві безпружинні. Розглянемо пружинні матраци колекції: Dandy, Indigo, Levi та Bermuda.

Моделі Dandy, Levi та Bermuda – матраци, в основі яких застосовується система незалежних пружин «Pocket Spring», що забезпечує ортопедичну підтримку хребта та дарує комфортний сон для людей з різною вагою тіла. Максимальне навантаження на одне спальне місце у цих матрацах — 130 кг. Як м’який прошарок у складі моделей Dandy та Bermuda використовується піна. У моделі Levi — піна з ефектом пам’яті Memory Foam.

Модель Bermuda – матрац з ефектом 2в1, який досягається завдяки застосуванню шару латексованої кокосової койри з однієї сторони матраца. Виріб має два рівні жорсткостіі.

У складі моделі Indigo використано унікальну систему незалежних пружин «Pocket Hard», в якій на 17 % збільшено кількість незалежних пружин. Завдяки цьому матрац забезпечує точнішу точкову підтримку хребта та витримує необмежене навантаження на одне спальне місце. Як м’який шар у Indigo використано піну.

У складі всіх пружинних моделей матраців колекції Denim застосовується матеріал extra felt з подвійним рівнем захисту. Це міцний та жорсткий екологічний матеріал, який слугує бар’єром між пружинним блоком та м’якими шарами матраца. Завдяки високому рівню щільності захисні властивості матеріалу збільшено у 2 рази. Це продовжує термін корисної експлуатації виробу.

Крім цього, у всіх пружинних моделях матраців застосовується посилений євроборт із піни по периметру. Він виготовлений із піни високої щільності. Євроборт призначений для додаткового укріплення країв пружинного матраца, попередження їх деформації та продовження терміну корисної експлуатації виробу. Завдяки застосуванню посиленого євроборта збільшується міцність та жорсткість по периметру матраца, підтримується його правильна форма.

Чохол всіх матраців колекції Denim незнімний, виготовлений із тканини стрейч з об’ємною прошивкою та з ефектом «зима-літо».

Гарантійний термін всіх матраців колекції — 36 місяців.