Sleep&Fly Organic: оновлена колекція

Sleep&Fly Organic: оновлена колекція

Sleep&Fly Organic – одна з улюблених матрацних колекцій серед українських споживачів. У вересні 2021 року компанія КММ провела редизайн колекції для того, щоб зробити улюблені матраци ще комфортнішими, екологічнішими та стильнішими.

Що ж змінилося в матрацах Sleep&Fly Organic?

  1. Новий стильний чохол

Завдяки новому дизайну чохла та застосуванню тканини Organic cotton зовнішній вигляд матраців став стильнішим та органічнішим. Тепер у колекції використовується стрейч преміумкласу зі збільшеним вмістом бавовни (39 %). Окрім тканини також оновлено дизайн малюнку, що прикрашає матраци колекції.

  1. Новий матеріал у складі матраців

У складі всіх моделей колекції з’явився новий матеріал – Bio fiber. Це нетканий матеріал зі збільшеною кількістю натуральних волокон льону. Він додає матрацам екологічності та додаткової комфортності.

  1. Нова модель матраца

Асортимент колекції Sleep&Fly Organic поповнився новою моделлю –  матрацом Verso. Це пружинний матрац з ефектом 2в1. В його основі – пружинний блок IQ Spring. Як комфортний шар застосовується Carbon Foam. Пружний шар – Bio cocos. Захисний шар – Eco felt. Висота матраца – 22 см. Рекомендоване навантаження на одне спальне місце – 150 кг. Рівень жорсткості – 5/4. Завдяки застосуванню матеріалу Bio cocos лише з однієї сторони виробу досягається ефект 2в1. 

Тепер асортимент колекції Sleep&Fly Organic представлений 6 моделями матраців: 4 пружинними – Epsilon, Verso, Omega та Delta та 2 безпружинними – Zeta та Sigma.

У складі всіх моделей матраців колекції, пружинних та безпружинних, застосовується матеріал – Carbon Foam. У пружинних моделях використано посилений на 20 % євроборт.

  1. Збільшено гарантійний термін на матраци

Внесення всіх змін у зовнішній вигляд та наповнення матраців колекції  Sleep&Fly Organic дали змогу збільшити гарантійний термін до 3 років. Рекомендований термін експлуатації матраців – 10 років.