Scandi: огляд колекції мініматраців

Scandi: огляд колекції мініматраців

Ключовий слоган колекції Scandi – Стильно. Інноваційно. Здорово. Ця ідея проявляється у всіх характеристиках нової серії — від зовнішнього вигляду до наповнення та особливостей експлуатації.

В новій лінійці мініматраців Scandi представлено п’ять моделей – Malmo, Norway, Etran, Horten та Lofoten. Кожна з яких наділена оптимальними властивостями для комфортного сну.

Загальні характеристики мініматраців колекції Scandi

  1. Чохол Nordic comfort

Це поєднання стилю та функціональності. М'який, тактильно приємний, із тканини стрейч високої якості. Зшитий із ніжного та зносостійкого матеріалу. Незнімний чохол Nordic comfort додає комфортності мініматраца та дарує відчуття домашнього затишку.

  1. Foam 7-zone effect та Memory 7-zone ефект

Унікальні матеріали, які складаються з семи контурних зон. Це забезпечує анатомічну підтримку семи зон кістково-м'язової статури людини. Матеріал має високі ортопедичні та анатомічні властивості, застосовується лише в продукції виробництва КММ.

  1. Компактність та зручність

Всі моделі колекції мають компактний розмір та постачаються лише в скрученому вигляді. Вони ідеальні для відправлення через поштові відділення чи для самовивозу із магазину.

  1. Надійний метод кріплення до спальної основи

Кожен мініматрац оснащено чотирма фіксаторами, які розташовані по кутах виробу.

 

Асортимент колекції  Scandi

  1. Malmo – мініматрац висотою 5 см. В основі виробу матеріал Foam 7-zone effect, який забезпечує комфортний рівень жорсткості – 4.
  2. Norway – модель з ефектом 2в1, який досягається завдяки комбінуванню матеріалів Foam 7-zone effect та Protect layer. Таке поєднання наділяє мініматрац різностороннім рівнем жорсткості (4/5) та комфортності. Висота мініматраца - 5 см.
  3. Etran – модель з ефектом 2в1 в основі якої поєднано матеріали Foam 7-zone effect та Coconut coir. Висота мініматраца - 5 см рівень жорсткості та комфортності 4/5.
  4. Horten – найвища модель колекції – 7 см. Наділена ефектом 2в1 внаслідок комбінації двох видів піни - Memory 7-zone effect та High elastic foam. Жорсткість моделі – 3/4.
  5. Lofoten – мініматрац висотою 5 см та комфортним рівнем жорсткості 3/5. В його основі поєднано Memory 7-zone effect та Coconut coir.   

Гарантія виробника на весь модельний ряд колекції становить 18 місяців.

Продукції колекції Scandi покращить комфортність спального місяця та подарує відчуття домашнього затишку.