ЕММ - переможець премії «Вибір країни 2020» і «Вибір споживача 2020»

ЕММ - переможець премії «Вибір країни 2020» і «Вибір споживача 2020»

ЕММ – переможець премії «Вибір країни 2020» та «Вибір споживача 2020»

2020 запам’ятається як рік неочікуваних викликів, оперативності впровадження нестандартних рішень та адаптивність до роботи в нових умовах. 2020 дивував, а часом і шокував своєю непрогнозованістю та вчив ефективній роботі в незвичних умовах.

Для ЕММ минулий рік ознаменувався новими здобутками. Ми отримали відразу дві почесні нагороди – «Вибір країни 2020» та «Вибір споживача 2020».

«Вибір Країни» – національна премія, де переможець визначається шляхом об'єктивного аналізу статистичних та маркетингових даних. На основі проведеної аналітики обираються кращі підприємства України за результатами звітного року. Завдяки високим показникам компанія ЕММ увійшла в число номінантів рейтингу й отримала статус «Вибір країни 2020».

«Вибір споживача» – національна програма, в якій можуть взяти участь лише рекомендовані або пріоритетні підприємства, що успішно проходять фінансово-економічний, юридичний та інформаційно-репутаційний аналіз. За підсумками галузевої аналітики 2020 року компанія ЕММ була розглянута серед діючих підприємств галузі (виробництво матраців) та включена до реєстру «Кращих постачальників товарів та послуг 2020 року». Статус «Вибір споживача» підкреслює високу якість роботи компанії, її вагому роль у розвитку галузі та регіону. Відзнака підтверджує, що продукція ЕММ є надійною, якісною та пріоритетною для вибору.

Для всієї команди ЕММ отримані нагороди – це мотивація для впровадження інноваційних рішень на матрацному ринку та продовження розвитку культури здорового сну.

Ми вдячні всім нашим партнерам та споживачам, які довіряють професіоналізму компанії, впевнені у високій якості продукції, що випускається, та обирають для здорового та комфортного сну продукцію ЕММ.