Arabeska: огляд безпружинних моделей матраців

Arabeska: огляд безпружинних моделей матраців

Нова колекція ортопедичних матраців Arabeska складається із чотирьох пружинних та двох безпружинних моделей. У цій статті розглянемо безпружинні моделі — Boho і Tiara.

 

Матрац Tiara складається із двох шарів піни підвищеної комфортності Seven-Z foam, що забезпечує точну та досконалу анатомічну підтримку семи зон кістково-м’язової будови тіла людини, та піни Support foam, яка є основою безпружинних моделей матраців колекції Arabeska. Support foam — це матеріал високої щільності та еластичності, він максимально комфортний, повітропроникний та гіпоалергенний.

Також у складі моделі Tiara міститься Coconut coir – природний матеріал, виготовлений із волокон горіха кокосової пальми, просочених натуральним латексом. Coconut coir додає жорсткості виробу та наділяє його ефектом 2в1.  Модель Tiara з різностороннім рівнем комфортності та жорсткістю — 4 та 5. Аби змінити рівень жорсткість виробу, просто переверніть матрац.

Висота матраца – 19 сантиметрів. Максимальне рекомендоване навантаження на одне спальне місце – 150 кг.

Модель Boho, окрім піни Seven-Z foam та основи Support foam, укомплектована прошарком матеріалу Elastic foam, піною високої щільності, надає додаткової пружності спальному місцю.

Висота цієї моделі – 23 сантиметри. Максимальне навантаження – 150 кг.

Безпружинні моделі колекції Arabeska, як і пружинні, оздоблені вишуканим чохлом Floral delux. Чохол виготовлений із міцного бельгійського стрейчу зі збільшеною на 20 % щільністю тканини. Він не лише забезпечує комфортний сон та захищає матрац він зношування, а й прикрасить ваше спальне місце унікальним дизайном. Тканина чохла не електризується, вона ніжна та приємна на дотик.

 

Колекція матраців Arabeska — це комфортний сон та естетичне задоволення.